fbpx

Силјановска секој ден самата се оцрнува, СДСМ нема да молчи на нејзините обиди да го оправдува насилството

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Кандидатката на криминалната ВМРО-ДПМНЕ, Гордана Силјаноска самата си се оцрни, поради тоа што не осудува насилство туку му служи на Мицкоски.

СДСМ нема да молчи за нејзините обиди да го оправда насилството на крвавиот 27-ми април.

Нема оправдување за оној што решил да брани насилство, линч, напад на демократијата.

Ниту е чесно ниту е праведно да се брани насилство.

Ако Гордана Силјановска не се срами што е поддржана од политичката структура која има крвави раце тоа говори многу за неа.

Силјаноска не е чесна пред граѓаните.

Скопје, 16.03.2019
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести