fbpx

За хаосот со ѓубрето во Скопје одговорноста е кај Мицкоски и градоначалниците на ДПМНЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Со денови Скопје се дави во ѓубре. Локалната власт на ДПМНЕ во Скопје создаде невиден хаос.

Ваква катастрофа во Скопје е незапеметена досега. Ова што Мицкоски и градоначалниците на ДПМНЕ му го направи на главниот град е срамно и тажно во исто време.

Мицкоски ги излажа и ги изневереи скопјани. Лично Мицкоски бараше гласови за Арсовска, ја промовираше за „најдобра менаџерка“ и „вистинска мајка“ и тој е директно одговорен за ова што се случува денеска.

Наместо модерно Скопје како што Мицкоски и ДПМНЕ ветуваа пред скопјани кога бараа гласови од нив, на главниот град му приредија уште една катастрофа.

До толку се неспособни градоначалниците на ДПМНЕ и кадрите на Мицкоски, со едно ѓубре не можат да излезат на крај.

ДПМНЕ и Мицкоски го претворија Скопје во депонија.

Хаос имаше и со градскиот превоз, нема проекти, нема развој, ДПМНЕ од Скопје направи нечист, загаден и нефункционален град.

Одговорноста е директно кај шпицниот Мицкоски и неговите кадри од ДПМНЕ.

Последни вести