fbpx

Наместо модерно, Мицкоски и ДПМНЕ Скопје го претворија во депонија

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Скопјани се целосно изневерени од страна на Мицкоски и ДПМНЕ.

Христијан Мицкоски за време на кампањата за локалните избори, заедно со сите градоначалници на ДПМНЕ во Скопје бараа поддршка од граѓаните и ветуваа модерно Скопје.

Наместо модерно, Мицкоски и ДПМНЕ Скопје го претвори во депонија.

Со денови Скопје се гуши во смет, во нечистотија, во смрдеа.

Неспособната локална власт на ДПМНЕ создаде нечист град, со нефункционални јавни претпријатија, град во хаос кој уназадува наместо да се развива.

Едно ѓубре не можат градоначалниците на ДПМНЕ да исчистат а не нешто повеќе, до толку не ги бива.

Секогаш кога ДПМНЕ ќе добие доверба, секогаш кога ќе добие глас од граѓаните да биде власт се случува хаос.

Лично Мицкоски бараше гласови за Арсовска, ја промовираше за „најдобра менаџерка“ и „вистинска мајка“ и тој е директно одговорен за ова што се случува денеска.

Последни вести