fbpx

Мицкоски продолжува да дејствува против стратешките државни и национални интереси

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Христијан Мицкоски е деструктивен политичар, кој прави се да ја оддалечи државата од ЕУ.

Во време кога нашата држава е пред историска шанса да направи сериозен исчекор во евроинтеграциите, Мицкоски со својата деструктивност повторно се става на спротивната страна на државните и националните интереси.

Секој кој работи на блокирање на европската иднина на земјава работи против стратешкиот интерес за членство во ЕУ и против самата Европска Унија

Секој што дејствува против стратешката цел за членство во ЕУ, работи и против македонскиот јазик во ЕУ.

Мицкоски го прави токму тоа и на тој начин одработува за туѓи интереси и дејствува против ЕУ.

Тоа е поразително и за него и за неговата партија.

Последни вести