fbpx

По повод 11 Октомври партиска делегација на СДСМ положи цвеќе и оддаде почит на борците од НОБ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

По повод 11 Октомври -Денот на народното востание, во Меморијалниот комплекс Партизански гробишта во Бутел, партиска делегација на СДСМ во состав: Љубица Јанчева Советничка во Град Скопје, Гордан Шутаров Советник во Град Скопје и Никола Белимов член на Градски Одбор во ГО СДСМ оддаде почит и положи свежи цвеќе. Слава им. Да живее 11 Октомври!

Последни вести