fbpx

2 години локална власт, ДПМНЕ ги изневери граѓаните, нула проекти, нула резултати

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Поминаа две години, половина од мандатот на ДПМНЕ како локална власт во над 40 општини.

Заклучокот по две години е јасен и очигледен: ДПМНЕ ги изневери граѓаните. Нема проекти. Нема резултати.

Безброј нереализирани избори ветувања дадени пред граѓаните, безброј нереализирани проекти во изборните програми на градоначалниците на ДПМНЕ.

Згора на се, во голем дел од општините кои ги води ДПМНЕ зголемени се цените на давачките за комунални услуги, за данок на имот, што е директен удар врз џебот на граѓаните.

Општините под капата на ДПМНЕ наместо да се развиваат стагнираат.

ДПМНЕ не ја оправда довербата дадена на локалните избори.

ДПМНЕ ги разочара, ги изневери граѓаните.

Последни вести