fbpx

Нула резултати на ДПМНЕ после 2 години локална власт во 40 општини

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

ДПМНЕ по 2 години локална власт во 40 општини има нула проекти и безброј нереализирани ветувања од изборните програми.

Дополнително во општините под капа на ДПМНЕ граѓаните плаќаат поголеми сметки.

Речиси и да нема градоначалник од оваа партија којшто не ги зголемил цените за данок на имот и до 300%, за ѓубретарина, вода, комунални услуги, паркинг.

Наместо развој локалните власти на ДПМНЕ озбезбедија нови долгови и партиски вработувања.

ДПМНЕ ги разочара, ги изневери граѓаните.

Последни вести