fbpx

2 години локална власт без резултати, ДПМНЕ ги изневери граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

После 2 години од мандатот на ДПМНЕ како локалната власт во над 40 општини резултатот е нула.

Градоначалниците и локалните власти на ДПМНЕ не работат ништо за граѓаните, освен што им ги поскапуваат цените и ги задолжуваат општините.

Проектите кои ги ветуваа останаа нереализирани, изборните програми и најавените проекти на градоначалниците на ДПМНЕ останаа само на хартија.

Додека се луксузираат на крстатења и со скапи часовници и даваат тендери на роднини и сопартијци, градоаначалниците на ДПМНЕ удираат по џебот на граѓаните со поголеми сметки за данок на имот и до 300%, но и за ѓубретарина, вода, паркинг, комунални услуги.

Мицкоски и ДПМНЕ ја изневерија довербата којашто им ја дадоа граѓаните.

ДПМНЕ ја има најнеспособната локална власт досега.

Последни вести