fbpx

ДПМНЕ да каже за кои вредности Мицкоски ќе преговара за коалициски брак со Левица?

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност – реакција на соопштението на ВМРО-ДПМНЕ

Наутро ДПМНЕ праќа соопштение дека Левица е Хамас а попладне Мицкоски зборува за коалиција со нив.

Јавно во интервју Мицкоски кажа и дека за вредностите со Левица ќе седнел на маса и ќе преговарал.

Сега врти-сучи ДПМНЕ цел ден бега бега од одговор.

За кои вредности Мицкоски ќе преговара за коалициски брак со Левица?

За проруските вредности на Левица? Против НАТО ли ќе преговара Мицкоски? Или против ЕУ?

Јавноста очекува одговор од Мицкоски и ДПМНЕ.

Последни вести