fbpx

МВР и ЈО покажаа професионалност и го расветлија случајот со грозоморните убиства

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Министерството за внатрешни работи и Јавното обвинителство како надлежни институции покажаа посветеност и професионалност на високо ниво во расветлување на грозоморните убиства, кои го потресоа целото општество и тоа е за поздравување.

Во рамки на своите законски надлежности МВР и Јавното обвинителство навреме преземаа соодветни, интензивни активности и ги пронајдоа сторителите на грозоморното злосторство, монструозните убиства на 14-годишната Вања и 74-годишниот Панче.

Очекуваме во најкраток можен рок сите сторители и инволвирани да бидат изведени пред лицето на правдата и да понесат одговорност за злосторството.

Последни вести