fbpx

ДПМНЕ е гнездо на подземје и криминал со дрога

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

ДПМНЕ стана гнездо на подземје и криминал со дрога.

Од политичка партија, прерасна во расад на криминални групи и гнездо на конзументи на дрога, а Мицкоски е опкружен со радикали, лица фатени со кокаин, лица што се бават со недозволена трговија со дрога и оружје.

ДПМНЕ со години е едиствена партија која овозможува заштита на ваквите структури и партија каде се чуствуваат безбедно.

Прашање е ако ДПМНЕ дојде на власт кој ќе ја води државата, дали тие?

Лицемерно, ДПМНЕ е гордее со своите конзервативни вредности, а од друга страна е гнездо на структури, кои претствауваат закана за државата, опасност за сите, а особено за најмладите.

Последни вести