fbpx

Се јави антизападниот агент Груевски, им напиша команди на неговите пиони Мицкоски и Бачев

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Се јави антизападниот агент Никола Груевски, им напиша команди на неговите пиони, Мицкоски и Бачев против Македонија.

Кукавицата Никола Груевски, шефот на Мицкоски, Бачев и Иванов, дели наредби по социјалните мрежи, во очајни обиди да направи некаква штета на напредокот на земјата, на приближувањето кон ЕУ и НАТО.

Не останаа луѓе што ќе ги слушаат антимакедонските команди на Груевски.

Командантот на насилствата и сценариото на 27-ми април бадијала се залажува, за граѓаните тој одамна е завршена приказна, дел од црното, темно минато кого го чека соочување со правдата.

Немало поголемо зло што и се случило на Македонија и на сите нејзини граѓани од Никола Груевски и неговото криминално, режимско владеење. Тоа граѓаните многу добро го знаат.

Македонија е многу посилна отколку што тоа си го замисливаат антизападните Груевски, Мицкоски и Бачев.

Македонија ќе биде членка на ЕУ и НАТО. Македонија оди напред и враќање назад нема!

Осудениот криминалец Никола Груевски нема да побегне од правдата. ќе ја одлежи казната за којашто е осуден и за сето зло што и го направи на Македонија.

Скопје, 10.01.2019
ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести