fbpx

Зад сите одлуки на Касами во Тетово стои ДПМНЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Градоначалникот на Тетово Билал Касами и ОК на ДПМНЕ од Тетово одлично си соработуваат, но не во интерес на граѓаните, и решавање на предизвиците во општината, туку за партиски интереси.

Доказ за тесната соработка и меѓусебна согласност на сите одлуки во Тетово меѓу градоначалникот Касами со ДПМНЕ, се речиси половина од директорските и раководните позиции во Општина Тетово, коишто ги извршуваат кадрите на Христијан Мицкоски, меѓу кои и секретарот на општината, втора по важност општинска функција.

Нивната цел е поттикнување на национализам и верски поделби меѓу граѓаните. Тоа се деструктивните политики на ДПМНЕ, кои го делат народот и ја влечат државата назад.

Зад сите штетни одлуки на Касами во Тетово стои ДПМНЕ.

Последни вести