fbpx

За 100 дена, на 8 мај, заедно со граѓаните ќе го поразиме хоророт на Мицкоски

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Европскиот фронт предводен од СДСМ, заедно со граѓаните, за 100 дена, на 8 мај ќе го порази целиот хорор на Мицкоски и ДПМНЕ.

Најавите на Мицкоски дека работата на техничката Влада ќе биде хорор, каде што ќе се кубеле за коси говори за него.

Тоа е пристапот на којшто функционира ДПМНЕ и покажува дека ништо не е сменето во оваа партија.

Хоророт на Мицкоски и ДПМНЕ ќе биде поразен на 8-ми мај.

Европскиот фронт предводен од СДСМ, за 100 дена ќе прогласи победа и повторно ќе ја формира европската Влада со која што Македонија ќе стане земја членка на ЕУ.

Последни вести