fbpx

На сликите на Мицкоски и Силјановска со Ковачев се кочничарите на иднината на Македонија

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

И Гордана Силјановска Давкова и Христијан Мицкоски си имаат слика на која гордо стојат покрај главниот негатор на македонскиот народ, јазик, историја, култура, бугарскиот европратеник Андреј Ковачев.

Сликите кажуваат многу. Тоа се кочничарите на иднината на Македонија.

Дали Мицкоски и Силјановска се согласуваа со ставовите на Ковачев , кој јавно тврдеше дека Гоце Делчев е Бугарин, дека Браќата Миладиновци напишаале бугарски народни песни, а не Зборник, дека историјата ни е фалсификувана.

Бугарското и македонското ВМРО работат на штета на државата, прават сѐ да ја закочат европската перспектива на Македонија.

Последни вести