fbpx

СДСМ денеска објавува скандал со непотизам на градоначалник од ДПМНЕ и функционери од оваа партија

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Кој градоначалник од редовите на ДПМНЕ заедно со локалните функционери на ДПМНЕ плетеле широка мрежа на роднини, пријатели, фамилијарни и блиски членови на ВМРО-ДПМНЕ?

СДСМ денеска објавува скандал со непотизам, во 13.00 часот, на прес конференција којашто ќе ја одржи портпаролката Богданка Кузеска.

Да видат граѓаните дека нема никаква промена во ДПМНЕ, дека ДПМНЕ не се менува и никогаш нема да се промени.

Следуваат детални информации.

Последни вести