fbpx

Македонија е правна држава во која секој одговара за постапките, правда мора да има, никој не е и нема да биде над законот

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Времето кога се нарачуваа случаи и пресуди, кога се монтираа судски процеси, кога судовите се злоупотребуваа за пресметки со неистомилсеници е завршено.

Денес судството во Македонија е независно, работи по закон и устав.

Македонија е правна држава во која правдата е достапна за сите подеднакво. Никој не е и нема да биде над законите и секој кој постапувал незаконски ќе мора да одговара за своите постапки, согласно законите.

Одговороност и правда мора да има!

Скопје, 04.09.2018

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести