fbpx

Криминалната ВМРО-ДПМНЕ може да учи како се работи транспарентно, одговорно и како се слуша гласот на граѓаните

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

ВМРО-ДПМНЕ може да учи како се работи транспарентно, одговорно и како се слуша гласот на граѓаните.

Реални економски показатели ги побиваат лажните обвинувања на ВМРО-ДПМНЕ партијата којашто преку расипничкото и криминално владеење нанесе огромни штети врз македонската економија.

Рекордните 235 милиони странски инвестиции само во првиот квартал од годинава, растот на просечната плата на над 24 000 денари, порастот на извозот и растот на индустриското производство се само дел од низата економски показатели кои ја докажуваат успешноста на економските политики на Владата предводена од СДСМ.

Не постои поголемо крадење од она што ВМРО-ДПМНЕ континуирано го правеше 11 години. По години назадување, економијата денес се стабилизира и тргнува во добар правец, а граѓаните ги чувствуваат придобивките од успешната работа на Владата предводена од СДСМ, којашто продолжува да ги спроведува мерките што обезбедуваат економски раст, нови работни места и повисок животен стандард за сите граѓани.

 

Скопје, 30.07.2018

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

 

Последни вести