fbpx

Поддршка за СДСМ во Собранието е единствениот начин да спречиме повторно режим

Facebook
Twitter
LinkedIn

Поддршка за СДСМ во Собранието е единствениот начин да спречиме повторно режим

Потребен е силен СДСМ во Собранието, да не се дозволи повторно инсталација на режим од страна на ДПМНЕ и играње со иднината, стабилноста и безбедноста на државата.

Доколку десничарска партија како ДПМНЕ добие преголема моќ, извесно е дека ќе се стави крај на европските перспективи, независните медиуми и независното судство.

Тоа ќе значи враќање назад повеќе од 20 години.

Поддршка за СДСМ и обединување на сите прогресивни сили во земјата е единствениот начин да се спречи повторно режим.

Последни вести