fbpx

Делегација на СДСМ оддаде почит на револуционерниот и национален херој Гоце Делчев

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Партиска делегација на СДСМ во состав, Миле Зечевиќ, организациски секретар на СДСМ, Цветанка Ласкова, координаторка на Форумот на жени на СДСМ и Михаела Иванова од СДММ, денеска, по повод годишнината од смртта на Гоце Делчев положи свежо цвеќе и оддаде почит на големиот визионер и национален херој на неговото вечно почивалиште во црквата Свети Спас.

 

 

 

Последни вести