fbpx

Јован Деспотовски поднесе кандидатура за Претседател на СДСМ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Денеска во седиштето на СДСМ, кандидатура за Претседател на внатрепартиските непосредни избори поднесе Јован Деспотовски.

Последни вести