fbpx

Залудни се лажните вести на ВМРО-ДПМНЕ, заврши времето на привилегирани фирми и поединци

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

 

Очигледно е дека ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со успешните политики во економијата од страна на Владата предводена од СДСМ и вицепремиерот Анѓушев и затоа продолжува да шири нови лажни вести.

Времето на привилегирани фирми и поединци заврши кога ВМРО-ДПМНЕ замина во опозиција. Новата реформска Влада обезбедува неселективна поддршка и помош на домашните претпријатија, а преку досегашните спроведени мерки обезбедува пониски трошоци за живот и повеќе пари назад кај граѓаните.

Залудни се сите обиди на ВМРО-ДПМНЕ преку лажни вести да ја манипулира јавноста. Граѓаните повеќе не веруваат во измислиците на ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски и тоа ќе го потврдат на претстојните локални избори кога ќе го казнат криминалното владеење на ВМРО-ДПМНЕ и на локално ниво.

 

Скопје, 30.09.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести