fbpx

Македонија го надмина Груевски, граѓаните ќе ја потврдат промената и на локалните избори

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Никола Груевски е губитник и тоа им е јасно на сите, па дури и на неговите сопартијци и затоа никој повеќе не стравува од неговото сеење закани, поделби и омраза.

Македонија го надмина Груевски и веќе еднаш го победи, а на претстојните локални избори, граѓаните ќе ја потврдат победата и ќе стават крај на неговата криминална ера.

 

Скопје, 24.09.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести