fbpx

(ФОТО) Граѓаните на прво место – претседателот на СДСМ Зоран Заев, стапи на должноста премиер на Република Македонија!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Фотографии од стапувањето на должност на новиот премиер на Република Македонија, Зоран Заев, претседател на СДСМ.

Последни вести