fbpx

Изборите беа најрелевантна анкета, волјата на мнозинството мора да биде испочитувана!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Најрелевантата анкета на граѓаните се случи на 11 декември 2016 година, кога мнозинство граѓани одлучно се изјасни за промени, правда и нова Влада што ќе донесе квалитетен живот за сите.

Волјата на мнозинството граѓани мора да биде испочитувана. Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ се опозиција и должни се веднаш да овозможат мирен и брз трансфер на власта, бидејќи тоа е врвен државен и граѓански интерес.

Скопје, 15.05.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести