fbpx

Ќе има независно судство, сваровски судството завршува со Груевски и фамилијата!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Судството во Македонија ќе биде независно и правдата и законите ќе бидат подеднакви за сите.

Никола Груевски и раководството на ВМРО-ДПМНЕ не можат со лаги и манипулации да го спасат сваровски судството. Секој кој работел противзаконски на штета на граѓаните ќе одговара пред независни судски органи.

Граѓаните избраа Македонија да биде правна држава, а тоа подразбира темелни реформи во судскиот систем и реизбор во судството според најдобрите европски пракси.

 

Скопје, 11.05.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести