fbpx

Делегација на СДСМ оддаде почит на претседателот Киро Глигоров

Facebook
Twitter
LinkedIn

Делегација на СДСМ, предводена од генералниот секретар на СДСМ, Оливер Спасовски, положи цвеќе и оддаде почит на првиот претседател на независна и суверена Република Македонија, Киро Глигоров, по повод 100- годишната од неговото раѓање.

Последни вести