fbpx

Никој па ни Чавков нема да избегне одговорност

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Никој нема да ја избегне одговорноста за своите постапки.

Непрофесионализмот и негрижата за безбедноста на граѓаните со вчерашното насилие во Парламентот го достигна својот врв.

Чавков е извршител на Груевски, заедно со Иванов и Вељаноски и лицемерието не може да му помогне.

Доаѓа време на професионализација на Министерството и стабилизација на целокупниот безбедносен систем во државата.

 

Скопје 28.04.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести