fbpx

Ѓорче Петров ќе добие канализација од новите власти, Груевски може да врши увид само во судски докази

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Никола Груевски и Сокол Митровски продолжуваат да ги лажат граѓаните на општина Ѓорче Петров.

ВМРО-ДПМНЕ ветува канализациона мрежа во населбите Волково, Стопански Двор и Кисела Јабука со години, пред секои избори, но од тоа нема ништо.

Граѓаните од овие населби ќе добијат канализација од новите одговорни власти.

Груевски не е никаков фактор за да прави увид. Тој единствено може да врши увид во докази против него во многуте судски постапки во кои е осомничен за тежок криминал и злоупотреби.

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести