fbpx

Груевски доби фактура од народот којшто избра нова Влада и ќе ја формира!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Никола Груевски доби фактура од единствена Република Македонија.

Граѓаните масовно гласаа за промени и правда. Тие 700 илјади гласови се преточени во 67 пратенички мандати коишто го сочинуваат новото мнозинство.

Ќе има нов собраниски претседател и нова Влада. Ќе се реализира народната волја, а не криминалната волја на Никола Груевски.

 

Скопје 12.04.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести