fbpx

Со Сеад Кочан, падна и последната маска на Груевски!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Паднаа маските на Никола Груевски и на ВМРО-ДПМНЕ.

Соопштението во коешто ВМРО-ДПМНЕ го штити медиумскиот и бизнис партнер на Груевски, Сеад Кочан, потврдува дека се што прави оваа партија има единствена цел, заштита на нивните криминали и лично стекнатите богатства.

Секој кој работел противзаконски мора да понесе одговорност.

Раководство на ВМРО-ДПМНЕ мора веднаш да престане со злоупотребата на луѓе за протести, дури и на деца, ученици, да престанат да провоцираат инциденти, конфликти и насилство и да овозможи мирен трансфер на власта.

 

Скопје, 16.03.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести