fbpx

Програмата на новата Влада ја гледаат сите, освен ВМРО-ДПМНЕ кои се уплашени од одговорност и лажат!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Единствената реална платформа што ја гледа целата домашна и меѓународна јавност е Програмата на новата реформска Влада, којашто содржи мерки за основните потреби на граѓаните и ја гарантира унитарноста на државата.

Единствено ВМРО-ДПМНЕ има потреба да се преправа дека не ја гледа Програмата на новата Влада, затоа што раководството на партијата има потреба да ја продолабочува политичката криза .

Раководството на ВМРО-ДПМНЕ неуспешно се залажува дека на тој начин можат да го заштитат криминално стекнатото богатство и се спасат од одговорност за тоа.

 

 

Скопје,11.03.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести