fbpx

Македонија оди напред, крај за лагите на Груевски и ВМРО-ДПМНЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Граѓаните гласаа за промени и живот. Над 612 000 граѓани избраа заедништво а не делби, развој на Македонија, а не изолација. Никола Груевски и ВМРО-ДПМНЕ не можат повеќе за криминални интереси да ги држат во заложништво граѓаните и државата. За полиитчарите како Груевски и неговите соработници во политиката е завршено.

СДСМ согласно Уставот работи посветено на обезбедување квалитетен живот за сите граѓани и просперитет на државата. Демократските процеси се почнати. Македонија оди напред.

Скопје, 14.02.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести