fbpx

Груевски да се помири со мнозинската волја, неговото време заврши!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Над 612.000 граѓани на Македонија избраа промени!
Мнозинството граѓани избраа живот, правда, слобода, демократија, еднаквост, единство.

Оттука, на граѓаните и на Македонија им е потребна нова одговорна Влада којашто ќе работи во нивен интерес, којашто ќе води реални политики и којашто ќе се зафати со потребниот реформски процес за да им обезбеди квалитетен живот и евро-атлантска иднина.

Повикуваме Груевски да престане да им отежнува на граѓаните и на Македонија и да се помири со мнозинската волја на граѓаните.

Заврши времето на политичари како Никола Груевски кои ја носат Македонија назад во конфликти, поделби и изолации.

Македонија мора да оди и ќе оди напред.

 

15.01.2017, Скопје

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Последни вести