fbpx

Ништо повеќе не зависи од волјата на Груевски и криминалците во ВМРО-ДПМНЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Новата одговорна Влада на граѓаните на Република Македонија ќе ја укине радиодифузната такса. Ништо, па ни ова повеќе не зависи од волјата на Никола Груевски и на криминалното раководство од ВМРО-ДПМНЕ коешто ги уништи граѓаните на Македонија.

Логично е на криминалната власт во заминување да не и е јасно како може МРТ да се финансира од Буџетот и до други приходи, наместо граѓаните да плаќаат сметки за радиодифузна такса. Оваа власт во заминување единствено знае како да им краде и затоа едиствен успех и се украдените 5 милијарди евра на сметки на фамилијата во странство, на сметка на над 500.000 осиромашени во земјава.

Затоа граѓаните избраа промени и нова одговорна Влада којашто ќе води реални политики за нивните реални потреби.

 

Скопје, 12.01.2017

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести