fbpx

Граѓаните избраа промени и тие веќе се случуваат!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Со одлуките што ги донесе ДИК покажа дека не е ниво на сериозната задача што ја има во врска заштитата на сите аспекти од изборниот процес.

Институциите на државата мора да работат во сложба на граѓаните и да ја почитуваат волјата на граѓаните на Република Македонија.

И покрај се што се случува, неколку работи се кристално јасни:

-Граѓаните избраа живот и тие промени веќе се случуваат.
-Нема повеќе место во политиката за личности како Никола Груевски.
-ВМРО-ДПМНЕ оди во опозиција.

Се отвораат перспективите за единствена Република Македонија и сите нејзини граѓани.

 

 

Скопје, 17.12.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести