fbpx

Пропадна планот на ВМРО-ДПМНЕ и СОНК

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Министерката од редовите на СДСМ, Фросина Ременски, го спречи партиски мотивираниот штрајк на СОНК.

ВМРО-ДПМНЕ користејќи го СОНК, преку дезинформирање сакаше да ги злоупотреби вработените во градинките пред изборите.

Министерката Ременски ќе продолжи да го штити интересот, првенствено на децата, но и на вработените, но и да спречува секакви партиски притисоци врз нив, како учество на митинзи и контра-протести.

 

Скопје, 28.11.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести