fbpx

Нелоски зад обвинетиот Груевски, младите низ Македонија масовно спроти нив!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Од „големата грижа“ на УМС и ВМРО-ДПМНЕ под водство на обвинетиот Груевски за младите, 70 проценти од младите луѓе сакаат да ја напуштат Македонија! 626.312 илјади граѓани, од кои најголем број млади се веќе иселени од државава!

Само во 2015 година, само во Германија, заминале, според последните објавени информации, над 24 илјади државјани на Македонија! Дури и Пешевски призна дека граѓаните масовно се иселуваат!

Нелоски нека стои зад Груевски и мафијашката власт до 11 декември кога заедно ќе заминат. Ќе ги испратат токму младите во Македонија кои ќе излезат масовно на избирачките места и ќе изберат живот во Македонија.

 

Скопје,15.10.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести