fbpx

Натписот е поставен без одлука на органите и телата на партијата

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

СДСМ информира дека натписот на партиски простории на СДСМ во Чаир е поставен без одлука на органите и телата на партијата.

Оние кои се обидуваат да водат пропаганда на меѓуетнички теми се плашат од пораз од граѓаните на следните избори.

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

Скопје, 13.10.2016 година

Последни вести