fbpx

Наместо по бродови, студентите ќе работат дома, во Македонија

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

После 10 години владеење на ВМРО-ДПМНЕ повеќе од јасно е на какво мизерно ниво е студентскиот стандард. Наместо половични решенија СДСМ нуди план за конкретно подобрување на животниот стандард на студентите. Наместо да работат по бродови, каде што ги избрка режимот на Груевски, студентите ќе работат дома, во Македонија.

 

Скопје, 10.10.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

Последни вести