fbpx

И да моли Груевски, не му помагаат проштални средби

Facebook
Twitter
LinkedIn

Соопштение за јавност

Ништо повеќе не го спасува обвинетиот Никола Груевски. Ниту потрошените милиони долари и евра за лобирање, ниту неговата проштална посета на САД.

Пораките на целата меѓународна заедница се јасни. Нема амнестија за криминалци.
Груевски ќе мора да понесе одговорност за криминалите и злоупотребите на граѓаните и на нивните пари.

На 11 декември Груевски ќе ја добие и казната од граѓаните.

 

Скопје
06.10.2016

ЦЕНТАР ЗА КОМУНИКАЦИИ СО ЈАВНОСТА
СОЦИЈАЛДЕМОКРАТСКИ СОЈУЗ НА МАКЕДОНИЈА

 

 

Последни вести