fbpx

Zaev në tribunë në Gostivar: Frymën e Gostivarit e kemi konfirmuar në të gjithë shtetin, një shoqëri është rruga e vetme e drejtë për të ardhme më të mirë

Facebook
Twitter
LinkedIn

Komunikatë për media

“Gostivari është burimi i konceptit një shoqëri për të gjithë dhe frymën e tij e kemi konfirmuar në të gjithë shtetin”, porositi kryetari Zoran Zaev në tribunën qytetare në Gostivar.

“Gostivari gjithmonë ka qenë shembull për multietnicitetin, shembull i unitetit dhe bashkimit. Kjo është e ardhmja, ky unitet dhe bashkimi janë rruga e vetme e drejtë, model që mund të na forcojë në plan ekonomik, si popull, si shtet dhe si njerëz. Ky është modeli i vetëm që mund t’u garantojë të ardhme më të mirë fëmijëve tanë. Ju falemnderit që besoni në këtë koncept, ju falemnderit që keni besuar në këtë koncept edhe kur shumë tjerë nuk kanë besuar”, porositi Zaev para qytetarëve të Gostivarit.

Ai shoti se me sjelljen e Ligjit për përdorimin e gjuhëve, askush nuk ka humbur asgjë, ndërsa me të kemi përfituar më shumë unitet dhe mirëkuptim të ndërsjellë.

Последни вести