Spasovski: Nga VMRO-DPMNE përsëri nuk vijnë në debate, kjo e dëshmon se po kthehen prapa, për NATO dhe BE duhet lidership

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Komunikatë për media

“Vullneti i fortë i politik, vizioni dhe lidershipi ishin të nevojshëm për integrimet në NATO dhe BE. Regjimi për 11 vite nuk ka arritur ta lëviz vendin në atë drejtim. VMRO-DPMNE në Kuvend nuk ka dhënë asnjë mbështetje për këto procese dhe tani nuk vijnë në debat me çka tregojnë se po kthehen prapa”, vlerësoi Spasovski në debatin në Telma.