fbpx

Spasovski për propozimin e BDI-së për kandidat për kryeministër: Vendosin qytetarët, mjaft me nacionalizëm, shantazhet janë të papranueshme

Facebook
Twitter
LinkedIn

Komunikatë për media

“Koncepti Maqedonia – Një shoqëri për të gjithë, nuk ka alternativë. Mjaft me nacionalizëm dhe ndarje. Askush nuk mund të shantazhojë. Qeveria bëhet në bazë të principeve dhe programeve. Nuk ka koncept për shkëmbim të deputetëve, kjo ishte sintagmë sa do të humb VMRO-DPMNE në zgjedhje. Askush nuk mund ta akuzojë LSDM-së për trajtim jo të barabartë ndaj të gjithëve. Duhet të vjen në shprehje kualiteti dhe vendimi i qytetarëve, në bazë të saj do të ulemi dhe do flasim për përbërjen e Qeverisë së re. Por për neve, shantazhi është i papranueshëm”, u shpesh Spasovski në debatin në TV Telma.

Последни вести