fbpx

Programi i LSDM-së dhe i Koalicionit Mundemi e publikuar në gjuhën e shenjave

Facebook
Twitter
LinkedIn

Të udhëhequr nga parimet e gjithëpërfshirjes dhe barazisë, LSDM dhe Koalicioni “Mundemi” botuan gjashtë shtyllat kryesore të Programit në gjuhën e shenjave.

Në këtë mënyrë, premtimet dhe angazhimet më të rëndësishme, kyçe të LSDM-së dhe koalicionit “Mundemi” janë tani në dispozicion edhe për njerëzit me dëgjim dhe shikim të dëmtuar.

LSDM, si më parë, mbetet e angazhuar në ndërtimin e një sistemi që mundëson dhe ofron mundësi të barabarta për të gjithë.

Link për video: https://youtu.be/8HCIUp_3Gq0

Последни вести