fbpx

Zaev: Vullneti i popullit u konfirmua, ne kemi përparsi me të paktën tre mandate deputetësh, sot përparimi dhe e ardhmja kanë fituar

Të nderuar qytetarë, të nderuar përfaqësues të mediave, të nderuar aktivistë, mbështetës dhe partnerë të koalicionit, populli ynë krenar! MUNDEMI! Edhe atë si MUNDEMI! Ia dolëm populli im! Me përparësi bindëse dhe të qëndrueshme, në momentin me mbi tre mandatë deputetësh para VMRO-DPMNE, me mundësi për një ose dy më shumë, koalicioni “Mundemi” është koalicioni […]

Zaev nga Manastiri: Më 15 korrik votojmë për numrin 3, vota për LSDM-në dhe Koalicionin “Mundemi” është votë për sigurinë dhe përparimin ekonomik Deklaratë për media, Zoran Zaev, kryetar i LSDM-së Të nderuar qytetarë, të nderuar gazetarë, Para nesh, të mërkurën janë zgjedhje të rëndësishme, Zgjedhje në të cilat secili prej nesh duhet të tregojë […]

Zaev në Prilep: Në 15 korrik zgjedhim rrugë të reja, dhe jo ripërtëritje të regjimit!

Deklaratë për mediumet nga ana e kryetarit të LSDM-së, Zoran Zaev Të nderuar, Për  tre vite pamë të gjithë rëndësinë e të ndërtuarit me plan. Rrugët, infrastruktura dhe objektet kapitale, që për njerëzit kishin rëndësinë e jetës, nga njëra anë,  dhe barok, stiropor dhe provizione nga ana tjetër. Rrugët e ndërtuara nga koha e Titos […]

Dallimi është i qartë, qytetarët i njohën zgjidhjen dhe vendimet e drejta të LSDM-së përkundër sjelljes destruktive dhe të pa pjekur të VMRO- DPMNE-së.

Deklaratë për media, Jagoda Shahpaska, bartëse në njësinë zgjedhore 3 Të nderuar Për Lidhjen Socialdemokrate të Maqedonisë të gjitha komunat, të gjitha vendbanimet dhe të gjithë qytetarët janë të njëjtë. Këtë e kanë vërtetuar dhe politikat përgjegjëse  dhe politikat familjare të cilat u orientuan  me investime në të gjithë shtetin. Sot ne Shën Nikollë si […]