30 прашања со Мила Царовска

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Што е најкул во твојата работа, омилен филм и што последно те насмеа, се само дел од 30те прашањата што потпретседателот Коста Петров и ги постави на Мила Царовска во нашиот нов серијал “30 прашања со”.