fbpx

Хари Локвенец гостин во Патот кон на Алсат телевизија

Facebook
Twitter
LinkedIn

Видео од вчерашното гостување на пратеникот и член на Централниот одбор на СДСМ , Хари Локвенец во Патот кон на Алсат телевизија

 

 

 

 

 

Последни вести