fbpx

Димитриевски гостин во емисијата 10 минути на Телевизија 21

Facebook
Twitter
LinkedIn

Интервју на претседателот на Комисија за одбрана на СДСМ, Максим Димитриевски во емисијата „10 минути“ на Телевизија 21

 

 

 

Последни вести