fbpx

Николовски во „Студио“ на Нова ТВ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Заменик министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски, гостин во „Студио“ на Нова ТВ

 

 

 

Последни вести